om os

Familien Nødskov

Vi bor på en gård ved navn Klæstrupgaard i nordjylland. Familien består af Mette ( årgang 73) gift med Torben ( årgang 67) og vi har 3 skønne børn.  Vi har haft Dobermann før og da den sidste døde, ville jeg have hund igen, men det skulle være en lille hund. Mit valg faldt på beaglen. En skøn lille, men kompakt hund, som ungerne kan lege med uden at skade den. :-)

Min første beagle var Freja. Freja var en skøn hund og var en stor del af vores familie. Vi har nu to tæver efter hende, som vi kører kennelen videre med.

Mette har gennemført Dansk Kennel Klub´s opdrætteruddannelse, overbygningen i avl og jura, DKK basisuddannelsen, Adfærds- og håndteringskursus samt Hundeholderuddannelsen. Uddannelsen som DKK Mentalbeskriver, er også i hus :-)

Ungerne elsker at lege med hundene. Vi har 3500 kvm hegnet ind, hvor børn og hunde hygger sig på græs, i buske og træer. Hundene skiftes til at side vagt ved Magnus i sandkassen. Hundene elsker at sove i ungernes seng, og det er vist gensidigt :-)

Mikkel har haft sin egen hamster kennel, som bestod af to hamstre, som parrede konstant. Nu ønsker han sig en beagle. Mikkel Bo, Magnus og deres far er begyndt at køre motocross, og det går der meget tid med. Se billeder under galleri fra diverse løb.


Copyright © - Kennel Nødskov - 2010